Magnigel Standard

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе.


Зошто да ја изберете?

  • Magnigel пената е иновативен материјал кој е исклучително мек, свеж и дозволува проток на воздух.
  • Навлаката е изработена од специјална Magniflex ткаенина, која е пријатна на допир.
  • Magniflex ткаенината е специјално дизајнирана со висока моќ на апсорпција на влага и истата е отпорна на абење, растегнување и оштетување.
  • Standard перницата го има задржано традиционалниот облик на сапун.

Цена:

72 x 42 x 12cm - 7.000
72 x 42 x 15cm - 7.500

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Magnigel Standard – Единствено нешто што кај оваа перница е традиционално и веќе видено е нејзиниот облик на сапун.

Инаку, нејзината внатрешност е изработена од материјал од последната генерација на иновативни материјали кои имаат неверојатна моќ да ја дисперизираат топлината по целата површина, оставајќи го местото на кое лежите секогаш суво и свежо.

Magnigel Standard е перница која нуди одлична поддршка на рамениците, вратот и главата.

Навлаката на оваа перница е изработена од посебна вискозна ткаенина, која на допир е мека и исклучително трајна. Истата, лесно се вади и може да се пере.