Magnigel Dual
12
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Ледено доживување и во најтоплите денови


Зошто да го изберете?

 • Двостран душек: мека и тврда страна, со можност за три различни нивоа на поддршка
 • Magnigel слојот е мек, свеж и има исклучителна способност да „дише“. Истовремено, дава поддршка на целото тело и неодолив комфор
 • Патентираната Memoform Magnifoam мемори пена нуди дополнителна удобност на ‘рбетниот столб и целокупната мускулна маса
 • Elioform јадрото дава цврста подлога на целото тело, но не генерира компресија
 • Навлака изработена од вискозна ткаенина, прекрасна на допир, која лесно се вади и пере

Како е направен?Висина: 23cm
 1. Навлака изработена од вискозна ткаенина која го потпомага ефектот на разладување
 2. Слој од Magnigel пена која ја дисперизра топлината 1 см
 3. Memoform magnifoam полнење со патентирана мемори пена 1 см
 4. Супер меко полнење за дополнителен комфор
 5. Слој од Magnigel пена која ја дисперизра топлината 1 см
 6. Слој од патентирана Memoform magnifoam мемори пена 2 см
 7. Elioform јадро 18 см

препорачан за партнери со различни потреби, за спортисти и луѓе кои имаат пробелми со потење во текот на ноќта

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 55.200 73.600 81.900 92.000 103.400 114.000 119.700

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Magnigel Dual е модел на душек изработен според последната, иновативна технологија за разладување.

MAGNIGEL пената има уникатна структура, која благодарение на нејзината густина има способност да ја одзема покачената телесна температура и да ја дисперзира по целата површина на која лежите, обезбедувајќи константна микро – клима и чувство на свежина и сувост додека спиете.

Elioform јадрото кое дава истовремено ортопедска и анатомска поддршка на целото тело, во комбинација со слојот од патентираната Magnifoam мемориска пена и револуционерната Мagnigel пена, го прават овој душек единствен на пазарот.

Пробајте го душекот кој нуди свежина, мекост и неповторлив квалитет.