Magnigel Double Support

Перница со две различни страни во комбинација од патентираната Memoform Magnifoam пена од едната и Magnigel пена од другата страна


Зошто да ја изберете?

  • Double Support Standard е перница со две различни страни и тоа комбинација од патентираната Memoform Magnifoam пена која се обликува и прилагодува според тежината на вратот и главата, нудејќи совршена поддршка и опуштање на мускулите од едната страна и иновативната Magnigel пена – материјал кој е исклучително мек, свеж и дозволува проток на воздух, од другата.
  • Навлаката е изработена од Magniflex ткаенината, која е специјално дизајнирана со висока моќ на апсорпција на влага и истата е отпорна на абење, растегнување и оштетување.
  • Double Support Standard перницата го има задржано традиционалниот облик на сапун.

Цена:

72 x 42 x 14cm - 6.900

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Double Support Standard - Со купување на Double Support Standard вие всушност добивате две перници со различни карактеристики.

Единствената комбинација на материјали кои се употребени при нејзино производство и даваат на оваа перница уникатни својства како што се летна и зимска страна и истовремено тврда и мека страна.

Се што треба е да ја превртите перницата и да уживате во удобноста на Memoform Мagnifoam пената од едната страна или да ја почувствувате поддршката и свежината на Мagnigel пената од другата страна.

Дуплирајте го комфорот и задоволството!