MAGNIFLEX- Компанијата заслужна за добар сон слави 5 години постоење во Македонија!!!

Почитувани Магни сонувачи, Без вас,приказната за најслатките соништа на MAGNIFLEX немаше да биде толку успешна.

Објавено на 30 Јануари, 2019 во iDream магазин

Дозволете ни да ви искажеме неизмерна благодарност за довербата која ни ја укажавте во изминативе 5 години. Во овие 5 години влеговме во многу семејства, а вашето задоволство кое секојдневно го гледаме е најголемиот успех за нас.

Како компанија која се грижи за своите клиенти и со желба да нашите потрошувачи и обожаватели бидат задоволни, дојдовме до идеја за креирање роденденско изненадување за вас. Ви спремивме НАГРАДНА ИГРА, преку која еден Магни сонувач ќе добие на подарок душек од најдобриот и најквалитетниот бренд Magniflex!

Подгответе се за ФЕВРУАРСКИ БУМ во вашиот дом, подгответе се за новиот член во вашиот дом- омилениот  Magni  душек со  димензија 160х200 !!! 

Во продолжение ќе можете да ги прочитате правилата  кои се услов за учество :

1. Ставете Like на нашата Facebook страница

2. Направете Share на линкот со наградната игра

3. Во коментар тагирајте ваш пријател

4. Влезете во 3D виртуелната соба, најдете ја тортата, а кодот пратете ни го во порака

Следете ги упатствата од следниот линк:

https://www.youtube.com/watch?v=WhteE4WJSNQ&feature=youtu.be

СРЕЌНО - душекот MAGNI  е спремен да усреќи ново семејство!