МAGNIFLEX- Компанијата која несебично не доближи до здравиот сон, слави 6 години постоење во Македонија !!!

Најдраги наши сонувачи, на наше големо задоволство ви го најавуваме 6-тиот по ред роденден на нашата компанија на територија на Македонија.

Објавено на 13 Февруари, 2020 во iDream магазин

Првенствено, сакаме да ви искажеме неизмерна благодарност за досегашната поддршка и доверба што ни ја пруживте и што ни дозволувате да растеме, напредуваме и да ја остваруваме нашата визија и мисија заедно со вас.  Нека вашето искрено задоволство и насмевки бидат и понатаму најголемиот мотив и успех за нас.

Во екот на овие топли февруарски денови, во екот на Месецот на љубовта, по повод нашиот роденден, тимот на Мagniflex креираше прекрасна роденденска програма за сите вас.

Ви најавуваме дека следат големи попусти за сите наши потрошувачи и многу други роденденски поклони!!!

Погледнете ја понудата на попусти:

1. Попуст од 9.000 денари за секој купен производ од прва линија;

2. Попуст од 18.000 денари за секој купен производ од втора линија;

3. Попуст од 30.000 денари за секој купен производ од третата линија.

Попустот ќе може да се искористи до крајот на месец Февруари.

* - 20% попуст на сите модели на перници;

* -20% попуст на сите модели на кревети;

*-30% попуст на латофлекс;

Роденденски поклон за секој наш потрошувач:

*Бесплатен ваучер за медицинска масажа!

* Бесплатна дезинкфекција и санитизација на вашиот душек!

Драги наши Магни потрошувачи, останете и понатаму со нас за да можеме заедно да ја креираме и создаваме усипешната приказна за најслатките MAGNIFLEX соништа.

Бидете дел од фамилијата на најдобрите, будете се наспани, среќни и полни со елан и енергија.

Тимот на MAGNIFLEX продолжува да создава за вас!