Магнифлекс додатоци- идеални за долгите летни патувања!

Кои се неопходните додатоци кои треба да ги понесете со вас доколку се спремате за долго летно патување?

Објавено на 26 Јули, 2019 во iDream магазин

Сезоната на летни одмори неодамна започна. Сите ние полека се спремаме да отпатуваме некаде и максимално да ги искористиме топлите денови за одмор и уживање.Меѓутоа,патувањата до омилените дестинации не секогаш се едноставни и пријатни, поготово ако се работи за патувања на подолги стази.

Како да си приуштите комфор и да уживате во долгите авантуристички патувања?

Во продолжение ви ја претставуваме Магнифлекс-Релакс технологијата која ќе ви овозможи 24 часовна ортопедска и анатомска поддршка, дури и кога седите, возите, патувате...

Ви претставуваме неколку Магнифлекс додатоци кои можат да допринесат за да имате пријатно и лесно патување:

1. LOWER BACK

Ергономско перниче за грбот кое рамномерно ја распределува тежината на телото од рамениците, па се до половината.


2.NECK ROLL

Перничето со форма на цилиндар е одлична поддршка за вратот, колениците и останатите зглобови на телото.Ја подобрува крвната циркулација и ги релаксира мускулите.


3.ERGO SEAT

Анатомски калап за седење изработен од Magnifoam мемори пена кој овозожува удобност безразлика дали го користите на работа, дома или во автомобил.


4.TRAVELPILLOW

Додаток за спиење изработен од чиста Magnifoam мемори пена, создаден да понуди совршена поддршка за вратот и главата на сите авантуристи навлечени на патувања.5.HALF MOON

Перничето со форма на полумесечина е практично за повеќе намени. Благодарение на неговата форма, можете да го поставувате како потпора за вашите уморни нозе, раце или било кој друг дел од телото на кој му треба одмор.6.LUMBAR

Перниче кое ја следи формата на спортско седиште и го држи ‘рбетот и половината во исправена позиција.