Magnicool Soft
12
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Ледено доживување и во најтоплите денови


Зошто да го изберете?

  • Навлаката е исполнета со патентирана Memosoft пена и супер меки влакна која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
  • Aquabreeze слојот го подобрува протокот на воздух низ душекот и дава чувство на свежина
  • Eliosoft јадрото дава правилна ортопедска поддршка на ‘рбетниот столб и нежно го задржува телото во природна позиција
  • Навлака изработена од MagniCool ткаенина која делува како терморегулатор и Ви дава чувство на свежина во текот на целата ноќ

Како е направен?Висина: 25cm
  1. Навлака изработена од Magnicool ткаенина која го потпомага ефектот на разладување
  2. Memosoft полнење во комбинација со супер меки влакна за дополнителен комфор 2cm
  3. Aquabreeze слој со голема моќ на пропустливост на воздух 5 см
  4. Eliosoft јадро 16 см

Препорачан за луѓе кои имаат пробелeми со потење во текот на ноќта

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 51.000 68.000 76.000 85.000 95.000 105.000 110.000

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Magnicool Soft - Oвој душек спаѓа во категоријата на средно меки душеци и Ви нуди свежина благодарение на иновативната ткаенина MagniCool од која е изработена неговата навлака, која овозможува голема циркулација на воздухот и ја одржува постојана макроклимата помеѓу душекот и телото.  

Дополнително неговата навлака е исполнета со Memosoft пена и супер меки влакна кои ви гарантираат голема удобност и неодолив комфор.

Она што го прави овој душек посебен освен навлаката изработена од MagniCool ткаенината е и слојот од Aquabreeze пената која Ви овозможува дополнителна циркулација на воздухот и Ви дава чувство на свежина во текот на целата ноќ. Освен оваа пена, во неговата внатрешност има и Eliosoft пена која има одлични ортопедски карактеристики и дава правилна, природна поддршка за вашиот ‘рбет.