Half Moon

Перничето со форма на полумесечина е практично за повеќе намени, како потпора за вашите уморни нозе, раце или било кој друг од телото. Навлака изработена од 100% органски памук сертифициран според gots стандард, која ја одржува површината сува и хигиенска


Цена:

10 x 50 x 20cm - 4.400

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.