ГОЛЕМИ САЕМСКИ ПОПУСТИ ВО MAGNIFLEX- ПОПУСТИ И ДО 50%

MAGNIFLEX- италијанскиот бренд за душеци и перници, сега достапен за секој од нас за исклучително намалени и прифатливи цени !!!

Објавено на 05 Октомври, 2018 во iDream магазин

САЕМСКА ПОНУДА:

ПЕРНИЦИ

 - 50% попуст на моделите на перници: PIUMA, COMFORT и  OUTLAST ORTHOMASSAGE

- 20% попуст на моделите на перници: MAGNIGEL STANDARD, MAGNIGEL MAXI, MAGNIGEL WAVE и MAGNIGEL DOUBLE SUPPORT

-20% попуст на моделите на перници: GEOGREEN STANDARD, GEOGREEN MAXI и GEOGREEN WAVE 

-20% попуст на моделите на перници: CLASSICO STANDARD, CLASSICO MAXI и CLASSICO WAVE 

-20% попуст на моделите на перници: OUTLAST STANDARD, OUTLAST MAXI и OUTLAST WAVE

-20% попуст на моделот на перница DUVET D'OCA


ДУШЕЦИ

-30% попуст на моделот на душек COTTON CARESSE 

- 20% попуст на моделот на душек MAESTRO DUAL

-20% попуст на моделот на душек ARMONIA LATEX

-20% попуст на моделот на душек MEMORABILE

-15% попуст на моделот на душек COMFORT DUAL

-10% попуст на моделот на душек MAGNI 

-10% попуст на моделот на душек MAGNIGEL DUAL

-5% попуст на моделот на душек MAGNISTRETCH

... попустите важат за секоја димензија !!!


БЕБЕШКА ЛИНИЈА 

- 20% попуст на моделот на душек BABY BAMBOO

ЛИНИЈА ЗА МИЛЕНИЦИ: 

- 50% попуст на производите од оваа линија


ЈОГА ЛИНИЈА

-30% попуст на производите од оваа линија


 MAGNIFLEX ДОДАТОЦИ

-30% попуст на производите од оваа линија

-10% попуст на Magniflex наддушек