ГОЛЕМИ 8-МО МАРТОВСКИ ПОПУСТИ ВО МАГНИФЛЕКС !!! ПОПУСТИ ДО 50% НА ОДРЕДЕНИ ДИМЕНЗИИ !!!

ПО ПОВОД ЕДЕН ОД НАЈЗНАЧАЈНИТЕ ДЕНОВИ НА ЖЕНАТА, ТИМОТ НА МАГНИФЛЕКС ВИ СПРЕМИ ГОЛЕМИ ПОПУСТИ И ИЗНЕНАДУВАЊА!!!

Објавено на 06 Март, 2019 во iDream магазин

8-ми Март е датумот кога се одбележува меѓународниот ден на жената во светски рамки.

Ова е ден кога се одбележува борбата на жените за економска, политичка и социјална рамноправност со мажите.

8-ми Март се смета за светски празник кој ја истакнува и карактеризира важноста на жената во општеството !!! 

По повод Денот на Жената, Тимот на Магнифлекс ја користи оваа прилика да им го честита празникот на сите дами, мајки, сопруги, баби и им посакува изобилство моменти исполнети со среќа, успех и радост. 

А на сите оние кои се во размислување со што да ја изненадат најважната жена во нивниот живот, им предлагаме во продолжение  да ја погледнат програмата со попусти која ја спремивме за овој ден !!! 

ДУШЕЦИ:

 * -  50 % модел МAGNI - димензија 100х200

https://magniflex.com.mk/magni

*- 30% модел STILOSO - димензија 90х190

https://magniflex.com.mk/stiloso

*- 20% модел MAGNI - димензија 90х200 

https://magniflex.com.mk/magni

*- 10% модел ARMONIA LATEX - димензија 160х200 + поклон 2 перници по ваш избор

*-10% модел ARMONIA LATEX - димензија 180х200 + поклон 2 перници по ваш избор

https://magniflex.com.mk/armonia-latex

*- 20% попуст на сите модели на ПЕРНИЦИ

https://magniflex.com.mk/proizvodi/pernici

*-30 % попуст на сите модели на КРЕВЕТИ

*-50% попуст на ЛАТОФЛЕКС 

Со секој купен производ добивате ПОКЛОН ВАУЧЕР за масажа !!!