Geogreen Wave

Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја презема тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност.


Зошто да ја изберете?

  • Geomemory патентираната пена збогатена со алое вера и екстракт од соја се прилагодува според тежината на вратот и главата, нудејќи совршена поддршка и опуштање на мускулите
  • Навлака изработена од 100% органски памук, сертифициран според GOTS стандард
  • Препорачливи за луѓе кои сакаат помеки и пониски перници и оние кои страдаат од алергии
  • Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја презема тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност

Цена:

60 x 43 x 10/11cm - 6.100

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Cotton Wave – Специфичниот ергономски облик, во комбинација со со најдобрата, најгуста Geomemory мемори пена, која обогатена со екстракт од алое вера, дава совршена поддршка на главата и вратот, а истовремено ве опушта и релаксира, благодарение на есенцијалните масла со кои оваа пена е збогатена, ја прават оваа перница единствена и незаменлива.

Брановитата форма која е повеќе нагласена од едната страна, совршено ја превзема тежината на главата, при што се избегнуваат несакани последици како вкочанет врат.

Навлакатa на оваа перница е изработена од чист, органски памук според GOTS стандардите и како таква е нежна, мека и совршена во контакт со кожата на лицето. Истата, лесно се вади и може да се пере.