Futon

Mеко чергиче за вежбање, изработено од 2 см Еlioform пена и 1 см патентирана Magnifoam мемори пена. Навлака изработена од 100% органски памук, сертифициран според GOTS стандард, која ја одржува површината сува и хигиенска. Не се лизга.


Цена:

60 x 200cm - 14.900

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.