Ergo Seat

Анатомски калап за седење изработен од Magnifoam мемори пена кој овозожува седење во правилна позиција, без разлика дали го користите на работа, дома или во автомобил


Цена:

7 x 42 x 42cm - 5.000

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.