Ergo Due


Спецификации

  • Рамка изработена од буково дрво
  • Ергономски плочи
  • 26 летвички од буково дрво
  • Два мотори вградени во едно тело
  • Можност за прилагодување на цврстината
  • Гумени амортизери
  • Независни дигалки за глава, раменици, гради и нозе
  • Двојни артикулации
  • Далечински управувач
  • Висина на рамката 7x2,5 см
Димензија 80 x 200 90 x 200 100 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200
Цена 49.100 55.500 61.500 99.000 110.500 116.500

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.