Diamond
15
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Блескав дијамант во вашата спална соба


Зошто да го изберете?

 • Најпродаваниот душек во Италија, изработен по моделот на Леонардо Да Винчи кој идеално ја следи анатомијата на човековото тело
 • Двостран душек: мека и тврда страна, со можност за четири различни нивоа на поддршка
 • Magnigel слојот е мек, свеж и има исклучителна способност да "дише". Истовремено, дава поддршка на целото тело и неодолив комфор
 • Патентираната Memoform Magnifoam мемори пена нуди дополнителна удобност на ‘рбетниот столб и целокупната мускулна маса
 • Eliosoft јадрото дава правилна поддршка на ‘рбетниот столб и нежно го задржува телото во природна позиција
 • Elioform јадрото дава цврста подлога на целото тело, но не генерира компресија
 • Навлака изработена вискозна Outlast ткаенина која делува како термо регулатор која лесно се вади и пере

Како е направен?
Висина: 35cm
 1. Навлака изработена од вискозна Outlast ткаенина која делува како термо регулатор
 2. Memoform magnifoam полнење со патентирана мемори пена 2см
 3. Супер меко полнење за дополнителен комфор
 4. Слој од Magnigel пена која ја дисперзира топлината 3см
 5. Слој од патентирана Memoform magnifoam мемори пена 5см
 6. Eliosoft јадро 7см
 7. Elioform јадро 7см
 8. Слој од патентирана Memoform magnifoam мемори пена 5см

Препорачан за партнери со различни потреби, за оние кои не прават компромиси и кои го преферираат луксузот и дома

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 84.000 110.000 130.000 146.800 165.000 181.900 190.990

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Вашата спална е првото и последното нешто кое го гледате секој ден. Таа е Вашето интимно царство, приватно светилиште во кое поминувате третина од Вашиот живот и само Ваше прибежиште во кое во секој момент може да избегате од светот.

Душекот на кој спиете пак, е дијамантот на Вашето царство бидејќи тука се одмараме после напорниот ден, сонуваме и фантазираме, закрепнуваме …

Тука се случуваат најубавите прегратки…

Тука заспиваме и се надеваме на подобро утре…

Diamante Dual е вистински дијамант во вашата спална.

Ова е модел на душек во кој е вткаена сета напредна технологија која MAGNIFLEX ја развива низ 52 годишна традиција.

Единствен модел составен од две јадра од кои Elioform јадрото е вистинска поддршка за вашиот ‘рбет, додека Eliosoft јадрото е еластично и нежно за целосно опуштање на мускулатурата и правилна циркулација.

Слојот од MAGNIGEL пена пак, има уникатна структура, која благодарение на нејзината густина има способност да ја одзема покачената телесна температура и да ја дисперзира по целата површина на која лежите, обезбедувајќи константна микро – клима и чувство на свежина и сувост додека спиете.

Комбинацијата на оваа револуционерна пена, во комбинација со слојот од патентираната Magnifoam мемориска пена го прават овој душек скапоцен дијамант за вашето здравје, удобност и уживање.