Cotton Wave

Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја презема тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност.


Зошто да ја изберете?

  • Geomemory патентираната пена збогатена со алое вера и екстракт од соја се прилагодува според тежината на вратот и главата, нудејќи совршена поддршка и опуштање на мускулите
  • Навлака изработена од 100% органски памук, сертифициран според GOTS стандард
  • Препорачливи за луѓе кои сакаат помеки и пониски перници и оние кои страдаат од алергии
  • Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја презема тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност

Цена:

60 x 43 x 10/11cm - 6.500

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Cotton Wave Специфичниот ергономски облик, во комбинација со со најдобрата, најгуста Geomemory мемори пена, која обогатена со екстракт од алое вера, дава совршена поддршка на главата и вратот, а истовремено ве опушта и релаксира, благодарение на есенцијалните масла со кои оваа пена е збогатена, ја прават оваа перница единствена и незаменлива.

Брановитата форма која е повеќе нагласена од едната страна, совршено ја превзема тежината на главата, при што се избегнуваат несакани последици како вкочанет врат.

Навлакатa на оваа перница е изработена од чист, органски памук според GOTS стандардите и како таква е нежна, мека и совршена во контакт со кожата на лицето. Истата, лесно се вади и може да се пере.