Cotton Caresse
15
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Недопрената природа на Тоскана, гаранција за мирен сон


Зошто да го изберете?

  • Eден од најприродните модели на душеци и единствен кој го поседува GOTS сертификатот
  • Двостран душек: мека и тврда страна, со можност за три различни нивоа на поддршка
  • Слојот од Geomemory пена, збогатен со алое вера и екстракт од соја дава неповторлива анатомска поддршка и комфор
  • Ekogreen јадрото дава правилна поддршка на ‘рбетниот столб и нежно го задржува телото во природна позиција
  • Навлака изработена од 100% органски памук, анти алергиска и анти бактериска, која лесно се вади и пере

Како е направен?Висина: 25cm
  1. Навлака изработена од 100% органски памук, сертифициран според GOTS стандард
  2. Слој од уникатната Geomemory пена, збогатена со алое вера и екстракт од соја 3см
  3. Анти-алергиско меко полнење за дополнителен комфор
  4. Слој од уникатната Geomemory пена, збогатена со алое вера и екстракт од соја 3см
  5. Ekogreen јадро - еластичен, ортопедски материјал, изработен на база на етерични масла и вода 20см

Препорачан за сите оние кои имаат респираторни проблеми и проблеми со алергии

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 75.000 100.000 111.200 125.000 140.500 154.900 162.600

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Cotton Caresse - Овој модел на душек обезбедува правилна анатомска и ортопедска поддршка за целото тело, што е гаранција за мирен и длабок сон без превртувања во текот на ноќта.

Единственото доживување на нежниот контакт на Вашата кожа со кадифената навлака изработена од 100% органски памук, сертифициран според GOTS стандард, Ве тера да посакувате уште многу ноќи да заспивате и да се будите на овој душек.

Cotton Caresse би можел да се спореди и со мала, зелена градина каде се чувствувате секогаш добродојдено и пријатно заради оптималната клима која таму владее, прекрасните опојни мириси кои се шират околу вас и тивкото ветре кое носи свежина.

Идентично вакво чувство добивате од најгустата, мемори пена – Geomemory која е збогатена со екстракт од алое вера и етерични масла кои ве смируваат и нишкаат додека заспивате, а вашето тело и ‘рбетни пршлени се ослободуваат од притисок и потисни точки.

За да ова патување има перфектен крај се грижи цврстата основа односно, јадрото на овој душек, кое е изработено од еластичен, ортопедски материјал на база на вода и етерични масла

И доколку и Вие сте еден од оние кои цврсто стојат на својот став и не отстапуваат од своите желби, тука е Dualcore технологијата, односно двата адаптибилни душеци, кои можете да ги превртувате и на тој начин да ја изберете страната која вам ви одговара.