Comfort Dual
12
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Патентот на NASA за термо регулација, во вашиот дом


Зошто да го изберете?

  • Двостран душек: мека и тврда страна, со можност за три различни нивоа на поддршка
  • Навлаката е исполнета со патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
  • Дополнителен слој од 5см од патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која нуди дополнителна удобност на ‘рбетниот столб и целокупната мускулна маса
  • Elioform јадрото дава цврста подлога на целото тело, но не генерира компресија
  • Навлака изработена од Outlast вискозна ткаенина, која делува како совршен термо регулатор и лесно се вади и пере

Како е направен?Висина: 25cm
  1. Навлака изработена од вискозна Outlast ткаенина која делува како термо регулатор
  2. Memoform magnifoam полнење со патентирана мемори пена 2см
  3. Анти-алерген слој кој овозможува проток на воздух
  4. Слој од патентирана Memoform magnifoam мемори пена 5см
  5. Elioform јадро 17см

Препорачан за партнери со различни потреби и оние кои трпат температурни разлики на телото

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 52.300 69.500 77.500 87.000 97.800 107.800 113.200

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Comfort Dual 10 е направен да задоволи различни потреби за различни луѓе.

Еден од најдобрите душеци кои поседуваат анатомски, ортопедски и ергономски својства.

Додека Elioform слојот се грижи за правилната позиција на вашиот грб, Magnifoam мемори пената која ја има и во самата прекривка, како и во уште еден дополнителен слој, дава уникатно чувство на мекост и удобност. Неповторливата Outlast ткаенина која ја регулира температурата на телото во текот на ноќта, претставува црешна на шлагот за максимално уживање.

Инвестирајќи во Comfort Dual 10, вие инвестирате во гарантирано мирен сон, без превртувања и будење.