Classico Wave

Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја презема тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност.


Зошто да ја изберете?

  • Брановидната форма дава поддршка на вратот и ја презема тежината на главата, нудејќи двојно решение за удобност
  • Memoform Magnifoam пената се обликува и прилагодува според тежината на вратот и главата, нудејќи совршена поддршка и опуштање на мускулите.
  • Навлаката е направена од вискозна ткаенина прекрасна на допир
  • Airyform изработката овозможува поголема циркулација на воздух.
  • Препорачани за луѓе кои сакаат помеки и пониски перници

Цена:

70 x 39 x 11cm - 3.990

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
The Wave – Спојот на ергономската форма на оваа перница во горниот дел, со стандардната форма во долниот дел, ја прави The Wave незаменлива поддршка за вратот и главата. Брановитата форма која е повеќе нагласена од едната страна, совршено ја превзема тежината на главата, при што се избегнуваат несакани последици како вкочанет врат.

Airyform системот дозволува воздухот да циркулира низ перницата, со секое движење на главата и овозможува кожата на лицето да остане здрава и свежа.