Classico Standard

Задржана традиционалната форма на сапун, омилена кај повеќето луѓе.


Зошто да ја изберете?

  • Memoform Magnifoam пената се обликува и прилагодува според тежината на вратот и главата, нудејќи совршена поддршка и опуштање на мускулите
  • Навлаката е направена од вискозна ткаенина прекрасна на допир
  • Airyform изработката овозможува поголема циркулација на воздух
  • Препорачани за луѓе кои сакаат помеки и пониски перници

Цена:

72 x 42 x 12cm - 4.590
72 x 42 x 15cm - 4.990

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.
Standard – Перницата го има задржано обликот на стандардните перници, но тоа е единственото нешто по што таа е слична со обичните перници. Овој едноставен и елегантен модел е направен од Memoform Magnifoam пена, со Airyform систем кој дозволува воздухот да циркулира низ перницата, со секое движење на главата и овозможува кожата на лицето да остане здрава и свежа.

Навлаката е направена од вискозна ткаенина со модерен дезен, прекрасна и мека на допир.