BLACK FRIDAY WARM UP-само во MAGNIFLEX

Aко BLACK FRIDAY го означува почетокот на празничната купувачка треска насекаде, нашиот MAGNI FRIDAY се однесува на врските помеѓу најдобрите кревети, душеци, перници и љубителите на здравиот и квалитетен сон.

Објавено на 21 Ноември, 2018 во iDream магазин

Без разлика дали се работи за нов дом, промена на постоечкиот застарен кревет,душек или перница, или само пратење на новите технологии, тимот на Италијанскиот бренд MAGNIFLEX ве повикува во салонот за Здрав сон на ул. Илинденска, спроти Фонтана, Градски Парк во Скопје каде ќе можете по најповолни BLACK FRIDAY попусти да дојдете до вашите омилени MAGNIFLEX производи.

BLACK FRIDAY ПОНУДА:

ПЕРНИЦИ: 

-30% попуст на моделот на перница COMFORT

- 25% попуст на сите останати модели на перници

ДУШЕЦИ:

-30% попуст на моделот на душек COTTON CARESSE

http://magniflex.com.mk/cotton-caresse

-15% попуст на моделот на душек ARMONIA LATEX

http://magniflex.com.mk/armonia-latex

-15% попуст на моделот на душек MEMORABILE

http://magniflex.com.mk/memorabile

-10% попуст на моделот на душек MAESTRO DUAL

http://magniflex.com.mk/maestro-dual

-10% попуст на моделот на душек COMFORT DUAL

http://magniflex.com.mk/comfort-dual

-10% попуст на моделот на душек MAGNI

 http://magniflex.com.mk/magni


-30% попуст на секој модел на кревет!

-25%попуст на секој латофлекс!

Со секој купен производ добивате:

 БЕСПЛАТНА масажа.

 БЕСПЛАТНА дезинфекција и санитизација на вашиот душек или мебел со   единствените Clean Max

 БЕСПЛАТНА консултација со Dr.Goodnightличен тренер за спиење на бебиња и деца до  6 годишна возраст.

 Посетете не ВЕДНАШ во Салонот за Здрав сон на ул. Илинденска, наспроти Фонтаната  во Градскиот парк во Скопје

 За сите дополнителни информации можете да не контактирате не телефонскиот број 078 700 222.