Bed Rest

Ергономско перниче за грбот кое може да се користи додека читате книга или работите во вашиот кревет и ја стимулира циркулацијата


Цена:

45 x 30 x 45cm - 7.000

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.