Baby Fiaba Bamboo
6
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Совршена поддршка за децата кои растат


Зошто да го изберете?

  • Elioform пената дава правилна поддршка на ‘рбетниот столб и го задржува телото во правилна позиција, нежно но цврсто
  • Обвивка од бамбусова ткаенина за зголемена пропусливост на воздухот
  • Заштита на детето од алергии и респираторни проблеми

Како е направен?


Висина: 10cm
  1. Навлака изработена од ткаенина со бамбусова за голема пропусливост на воздухот
  2. Анти-алергиски слој со меко полнење
  3. Elioform слој 9см во 5 зони

Препорачан

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 60 x 120 65 x 120 60 x 130 70 x 140
Цена 11.200 11.900 11.900 15.200

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Baby Fiaba Bamboo - Единствениот душек за бебиња со револуционерна ткаенина за зголемена пропустливост на воздухот.

Овој душек се состои од подлога направена од Eliosoft и Elioform пена кои овозможуваат вистински степен на цврстина, обезбедувајќи тврда, но нежна поддршка на грбот, која се препорачува за периодот на интензивен раст и правилна ортопедски позиција на детето за време на спиењето. 

Детето е потполно заштитено од алергии и респираторни проблеми, бидејќи душекот е со воздушеста структура и не дозволува задржување на прашина и бактерии . Покривката на Baby Fiaba 5 Plus е направена од 100% природни материјали со 3Д влакна кои имаат исклучително голема моќ за  константна циркулација на воздухот, а со тоа го спречува појавувањето на границата  бактерии и душекот останува секогаш свеж и хигиенски.