Baby Bamboo
6
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Совршена поддршка за децата кои растат


Зошто да го изберете?

  • Elioform слојот дава правилна поддршка на ‘рбетниот столб и го задржува телото во правилна позиција, нежно но цврсто
  • Обложен е со бамбусова ткаенина

Како е направен?


Висина: 10cm
  1. Навлака изработена од бамбусова ткаенина
  2. Анти-алергиски слој со меко полнење
  3. Elioform слој 8см

Препорачан

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 60 x 120 65 x 120 60 x 130 70 x 140
Цена 8.600 9.000 9.000 12.150

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Baby Bamboo – Најдобриот душек кој се грижи за здравјето и удобноста на бебињата и децата кои растат.

Овој душек се состои од подлога направена од Eliosoft пена која овозможува вистински степен на цврстина, обезбедувајќи тврда, но нежна поддршка на грбот, која се препорачува за периодот на интензивен раст и правилна ортопедски позиција на детето за време на спиењето.

Детето е потполно заштитено од алергии и респираторни проблеми, бидејќи душекот е со воздушеста структура и не дозволува задржување на прашина и бактерии . Покривката на Baby Bamboo е направена од 100% природни материјали : 62 % памук и 38 % бамбус, при што е добиена ткаенина која е мека и нежна за кожата , секогаш свежа и хигиенска . Бамбусот пак,  има уникатни својства , кои ја дополнуваат грижата за здравјето.

Бамбусовата ткаенина го штити душекот од бактерии и микроорганизми и ја одржува природната телесна температура.