Audace Hybrid
15
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Елегантен дизајн во комбинација со напредна технлогија


Зошто да го изберете?

 • Навлаката изработена од Outlast вискозна ткаенина која делува како терморегулатор, исполнета со Memosoft пена, Memoform патентирана мемори пена и супер меки влакна за поголема удобност и неодолив комфор
 • Аquabreeze слојот го подобрува протокот на воздухот низ душекот и дава чувство на свежина
 • Дополнителни два слоја од пантентираната Magnifoam Memoform мемори пена за дополнителна удобност на ‘рбетниот столб и целокупната мускулна маса
 • Џебно жичено јадро (600м2) со голема флексибилност и отпорност на деформации, создадено за идеална поддршка на вашиот
 • Elioform јадрото дава цврста подлога на целото тело, но не генерира компресија

Како е направен?
Висина: 33cm
 1. Навлака изработена од вискозна Outlast ткаенина која делува како термо регулатор
 2. Memoform magnifoam полнење со патентирана мемори пена 2см
 3. Memosoft полнење во комбинација со супер меки влакна за дополнителен комфор
 4. Memoform Мagnifoam полнење со патентирана мемори пена 4см
 5. Aquabreeze слој со голема моќ за пропусливост на воздухот 4cm
 6. Memoform Мagnifoam полнење со патентирана мемори пена 3см
 7. Elioform ортопедско јадро 3см
 8. Џебно жичено јадро (600м2) сместено во ќелија од микроклеточна пена со висока густина

Препорачан за луѓе не се откажуваат од придобивките на жиченото јадро кај душеците

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 125.000 166.300 185.000 207.900 233.700 257.500 270.500

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Audace Hybrid - Oвој душек спаѓа во категоријата на меки душеци кој во основата го има џебното жичено јадро со голема флексибилност и издржливот сместено во ќелија од пена со голема густина и и Ви ја дава идеалната поддршка на вашиот ‘рбет.

Дополнително неговата навлака е исполнета со Memosoft пена и супер меки влакна кои ви гарантираат голема удобност и неодолив комфор.

Она што го прави овој душек посебен освен џебното жичено јадро е и слојот од Aquabreeze пената која Ви овозможува дополнителна циркулација на воздухот и Ви дава чувство на свежина во текот на целата ноќ. Освен оваа пена, во неговата внатрешност има и Elioform пена која има одлични ортопедски карактеристики и дава правилна, природна поддршка за вашиот ‘рбет.