Audace Grande
15
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Перфекција при следење на природната линија на телото


Зошто да го изберете?

 • Двостран душек: мека и тврда страна, со можност за три различни нивоа на поддршка
 • Слој од слезова пена со исклучителна способност да “дише” и има ефект на арома терапија, истовремено давајќи поддршка на целото тело и неодолив комфор
 • Дополнителен слој од 5см од патентираната Memoform Magnifoam мемори пена која нуди дополнителна удобност на ‘рбетниот столб и целокупната мускулна маса
 • Eliosoft јадрото дава правилна ортопедска поддршка на ‘рбетниот столб и нежно го задржува телото во природна позиција
 • Навлака изработена од Outlast вискозна ткаенина, која делува како совршен терморегулатор и лесно се вади и пере

Како е направен?Висина: 30cm
 1. Навлака изработена од вискозна Outlast ткаенина која делува како терморегулатор
 2. Memoform Мagnifoam полнење со патентирана мемори пена 2см
 3. Супер меко полнење за дополнителен комфор
 4. Memoform Мagnifoam топер со патентирана мемори пена 6см
 5. Слој од слезова пена со ефект на арома терапија 3см
 6. Eliosoft јадро 19см

Препорачан за партнери со различни потреби, кои преферираат луксуз

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 112.200 149.500 166.500 187.000 209.100 231.700 243.300

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Audace Grande – Меката прегратка која единствено е симбол на овој модел на душек е резултат на слојот од слезовата пена која испушта прекрасна арома и го релаксира нервниот систем.

Составен од неколку различни слоеви од кои најпрво ќе ја почувствувате навлаката изработена од вискозна ткаенина, во која е вткаена единствената Outlas технологија е најсофистицираната и ефикасна технологиja создадена за космонаутите на NASA за беспрекорно да ја оддржува идеалната температурата на вселенските патници.

Внатрешноста на навлаката е исполнета со дебел слој патентирана мемори пена која совршено се адаптира на Вашето тело и овозможува Вашата тежина рамномерно да биде распределена по целата површина на душекот, а мекоста да го прегрне вашето тело.