Audace Evo
15
ГАРАНЦИЈА
ГОДИНИ

Совршен спој на напредна технологија, гаранција за мирен сон


Зошто да го изберете?

 • Двостран душек: мека и тврда страна, со можност за три различни нивоа на поддршка
 • Навлаката е исполнета со патентирана Memoform Magnifoam мемори пена која се прилагодува на телото според неговата топлина и притисок
 • Дополнителен слој од 6см од патентираната Memoform Magnifoam мемори пена која нуди дополнителна удобност на ‘рбетниот столб и целокупната мускулна маса
 • Профилираните Eliosoft и Elioform јадра даваат правилна зонска поддршка на ‘рбетниот столб и нежно го задржуваат телото во природна позиција
 • Навлака изработена од Outlast вискозна ткаенина, која делува како совршен терморегулатор и лесно се вади и пере

Како е направен?Висина: 30cm
 1. Навлака изработена од вискозна Outlast ткаенина која делува како терморегулатор
 2. Memoform magnifoam полнење со патентирана мемори пена 2см
 3. Дополнителен слој Memoform Magnifoam патентирана мемори пена 6см
 4. Супер меко полнење за дополнителен комфор
 5. Eliosoft јадро, брановидно профилирано за подобрена зонска поддршка 11см
 6. Elioform јадро, брановидно профилирано за подобрена зонска поддршка 11см

Препорачан за партнери со различни потреби, за оние кои не прават компромиси и кои преферираат луксуз и дома

Ниво на комфор
ТВРД
СРЕДНО ТВРД
СРЕДНО МЕК
МЕК
СУПЕР МЕК
Димензија 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Цена 113.000 150.000 167.000 189.000 212.000 233.000 245.000

* Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Audace Evo - Душек наменет за оние кои сакаат здрав и хигиенски одмор, но и луксуз во домот.

Направен е од комбинација на патентираната Memofoam Magnifoam мемори пена и брановидно профилираните слоеви од Elioform и Elisoft јадра кој даваат подобрена зонска поддршка. Благодарение на неговата еластична структура, обезбедува правилна позиција на ‘рбетниот столб, независно од телесната тежина. При тоа, овозможува релаксација на мускулите и ја подобрува циркулацијата на крвта.

Подобрената пропустливост на воздух, на патентираната Airyform структура, гарантира здрав и хигиенски одмор, избегнувајќи го присуството на влажност, зголемен број на бактерии, мувла и присуство на паразити, кои се причинители на голем број алергии.

Совршен избор за спортисти и луѓе со голема мускулна маса.