Апликација за избор на идеален душек
Одговорете на неколку едноставни прашања за да го најдете најдобриот душек за вас Започни го тестирањето
Внесете ја вашата висина и тежина
Конструкцијата и карактеристиките на вашето тело се најважните фактори при избор на идеалниот душек. Индексот на цврстина на еден душек се одредува и според тежината на вашето тело.
50-79 kg 80-109 kg 110 kg / over
100-165 cm 50-79 kg
100-165 cm
80-109 kg
100-165 cm
110 kg / over
100-165 cm
166-185 cm 50-79 kg
166-185 cm
80-109 kg
166-185 cm
110 kg / over
166-185 cm
186 cm / over 50-79 kg
186 cm / over
80-109 kg
186 cm / over
110 kg / over
186 cm / over
Во која возрасна група припаѓате?
Телото се менува и развива низ годините. Тврдиот душек се препорачува за деца во раст и развој, додека за младите и возрасните најновата технологија овозможува и супер меки модели на душеци за поголем комфор и уживање при спиење.
 • 0/12
 • 13/26
 • 27/40
 • 41/60
 • 61/75
 • 76+
Која ви е омилената позиција за спиење?

Душеците на Magniflex идеално се приспособуваат на фигурата на вашето тело, во зависност од позицијата во која спиете.

Идеалниот модел на душек ќе ви овозможи правилна положба на ‘рбетот без разлика на позицијата во која спиете.

 • На стомак
 • На грб
 • На страна
Каков душек преферирате?
Вашите телесни карактеристики и позицијата во која спиете не се единствените фактори при изборот на идеален душек. Индексот на цврстина е уште еден битен фактор.
 • Мек
 • Средно тврд/мек
 • Тврд
Вашата телесна температура е исто важна за сонот. Во текот на ноќта најчесто ви е ...
Изборот на идеалниот душек може да ви помогне и во регулирањето на телесната температура и одбегнување на потењето или чувството на студ.
 • Жешко
 • Пријатно
 • Ладно
Идеалниот душек ќе ви помогне во отстранување на болките во вашето тело. Дали имате проблеми со... ?
Вистинскиот модел на душек може да го подобри вашето здравје и квалитетот на вашиот живот.
 • Болки во вратот
 • Болки во грбот
 • Реума
 • Циркулација
 • Болки во зглобовите
 • Немате болки
Дали имате проблеми со алергии?
Доколку страдате од алергии не треба да внимавате само на она што го вдишувате надвор, туку и на условите во домот. Идеалниот душек ќе помогне во спречување на алергиите, со што проблемите со астма, кашлица, кивање, алергиски промени на кожата и солзење на очите ќе исчезнат.
 • Да
 • Не
Кажете ни за вашиот карактер, а ние ќе ви кажеме како да спиете!
Технологијата и материјалите користени за изработка на вашиот идеален душек, треба да се во корелација со вашиот карактер и верувања.
 • Вљубен во природата
 • Спортист
 • Зависен од технологија
Резултати

Третина од нашиот живот поминуваме спиејќи, односно на душек. Квалитетот на животот во останатите две третини целосно зависи од квалитетниот и здрав сон.

Инвестицијата во идеален душек е инвестиција во вашето здравје, расположение и продуктивност!

MAGNIFLEX Ви посакува слатки сништа!

 • Почеток
 • Висина и тежина
 • Возраст
 • Позиција
 • Поддршка
 • Потење
 • Болки
 • Алергии
 • Карактер
Резултати