Zafu


çmimi:

29 x 29 x 20cm - 3.750

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


E butë, jastëk ergonomik për në dysheme, që përbëhet nga 17 cm shkumë Elioform dhe 3 cm Magnifoam shkumë. Mbështjelësi  përbëhet  nga 100% pambuk organik, e çertifikuara sipas standardit GOTS, e cila e mban sipërfaqen të thatë dhe higjienike.