Virtuoso Standard

Forma tradicionale e përmbajtes së sapunit e pëlqyeshme tek shumica e njerëzve.


Pse ta zgjidhni?

  • Përbëhet nga shkuma e bimës mullaga e cila ka efekt qetësues dhe zbutës ndaj shqisave.
  • Mbështjellës i përbërë nga sateni dhe pëlhura prej fijeve artificiale. Prekje e këndshme me një patent anësor për heqjen e lehtë dhe larjen e saj.
  • Mbështetje jashtëzakonisht e butë dhe ergonomik për qafën dhe në kokën.
  • E veshur me dy shtresa, e zbukuruar me qëndisje të zambakut mbretërore të Firences.

çmimi:

52 x 32 x 5 cm - 6.150
52 x 32 x 10 cm - 6.800

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Virtuoz Malloë - Shkuma nga bima e mallagës ofron mbështetje shumë të butë dhe të rehatshme për supet, qafën dhe kokën. Kjo shkumë ka efekt anti - inflamator në lëkurë si dhe jep efektin qetësues dhe relaksues në shqisa. Ky material është një burim i vërtetë i mirëqenies për të gjithë sistemin nervor.

Dekorat elegant dhe i sofistikuar për dhomën tuaj të gjumit.