Virtuoso Soft Standard

E mbushur me një kombinim nga pupla të trasha dhe të holla që e bëjnë atë jashtëzakonisht të butë dhe të ndjeshëm. Pendat kanë pronat termo - rregullatorë dhe sigurojnë klimë optimale në mes fytyrës, jastëkut qafës.


Pse ta zgjidhni?

  • E mbushur me një kombinim nga pupla të trasha dhe të holla që e bëjnë atë jashtëzakonisht të butë dhe të ndjeshëm.
  • Mbështjellës i përbërë nga sateni dhe pëlhura prej fijeve artificiale. Prekje e këndshme me një patent anësor për heqjen e lehtë dhe larjen e saj.
  • Përmbajta e ngarkuar mundëson që lehtë të ndryshojë formën dhe mërr modelin tuaj të dëshiruar.
  • Pendat kanë prona termo - rregullatore dhe sigurojnë klimë optimale midis fytyrës, qafës dhe jastëkut.

çmimi:

50 x 80cm - 8.500

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Virtuoso Soft Standard - Elegant, i butë me një formë tradicionale. E mbushur me 100% pendë natyrale të pambukut, prej të cilave 80% pupla të imëta i ofrojnë ndjenjën e butësis dhe të ndjeshmërisë kurse 20% e puplave të mëdha  i japin forcë dhe mbështetje qafës dhe kokës.

I shëlqyeshëm për ata që preferojnë të flenë në një jastëk të ulët.

I përshtatshëm për të gjitha pozicionet e gjumit dhe një detaj i shkëlqyer për dhomën tuaj të gjumit.