Uno Deluxe

Garanci 10-vjeçare


Specifikime

 • Wireless/Bluetooth
 • Mekanizëm special i cili e afron pjesën e kokës pranë kornizës së bazës, si dhe nuk do ta humbisni distancën e zakonshme prej tryezës tuaj të natës
 • Kyçës të dyfishtë për mbushje
 • Motor i cili mund të mbajë peshë deri në 598 kg
 • Konstruksion tubular prej çeliku
 • Mbrojtje prej fuqisë së lartë tensionuese
 • Gjatësia e bazës 16,5 cm

Përparësi dhe përfitime

 • Ndriçim diskret led i vendosur nën bazën për zgjim gjatë natës
 • Paraprakisht i programuar
 • Pozitë e cila ndihmon gjatë zvogëlimit të gërhitjes
 • Program për masazhimin e kokës
 • Program për masazhimin e këmbëve
 • Kohëzgjatja e masazhës prej 10/20/30 min
Dimensionet 80 x 200 90 x 200 100 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200
Çmimi 166.000 169.000 175.000 190.900 240.900 242.900

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.