Travel Pillow

Додаток за спиење изработен од чиста Magnifoam мемори пена, создаден да понуди совршена поддршка за вратот и главата на сите авантуристи навлечени на патувања.


çmimi:

10 x 28 x 24cm - 3.100

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.