Stiloso
10
GARANCION
VITE

Në bazë mjekësore dhe ortopedike për gjumë pa dhimbje të shpinës.


Pse ta zgjidhni?

  • Bërthama Elioform siguron mbështetje të forte për të gjithë trupin, por nuk gjeneron ngjeshje të brezit anësor që liron ajër
  • Страничен појас кој пропушта воздух

Si është bërë?


Gjatësia: 17cm
  1. Këllëf i bërë nga pëlhurë mëndafshi,e mrekullushme për prekje
  2. Shtresa anti-alergjike që lejon qarkullimin e ajrit
  3. Shtresë Elioform
  4. Shtresë të izoluar
  5. Bërthamë Elioform 16cm

Rekomanduar nga ortoped për fëmijët në rritje dhe të moshuarit

Niveli i komfortit
E fortë
Mesatarisht e fortë
Mesatarisht e butë
E butë
Super e butë
Dimensionet 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Çmimi 16.200 21.200 24.700 28.200 31.500 34.800 38.500

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


Stiloso - Ky është një dyshek që me siguri do të ju siguroj gjumë të shëndetshëm dhe relaksim. Bërthama e tij e përbërë nga shtresa Elioform ka karakteristika të shkëlqyera ortopedike dhe është zgjidhja më e mirë për ata që preferojnë një dyshek më të fortë.

Sipërfaqja e tij është e veshur me pëlhurë që ka aftësinë për të marrë frymë dhe për të lejuar që ajri të qarkullojë, duke e bërë këtë dyshek një nga dyshekë më të freskët dhe më higjenik.

Stiloso ju garanton një klimë të shëndetshme mikro dhe ëndra të qeta.