Historia jonë

Ne me krenari mund të themi se deri më tani, më shumë se 35 milionë njerëz në botë, zgjodhën si dyshek të tyre Magniflex.

I tërë procesi i prodhimit i Magniflex është eko-miqësor dhe në harmoni të plotë me natyrën.

Kompania jonë është një nga ata të paktët që kujdeset për mënyrën se si produktet transportohen dhe që çdo dyshek të arrij në mënyrë të përsosur deri tek klienti.

Magniflex është i pranishëm në mbi 80 vende të botës. Ju mund ta gjeni nga Firence në Nju Jork nga Tokio në Qipro, Singapor, Dubai, Manila, Kiev dhe më tepër ...

Vargu ynë përfshin dyshekë, jastëk, batanije dhe, pajisje të ndryshme të veçantë për një gjumë të shëndetshëm dhe qetësues.

Zanafilla dhe arritjet

Magniflex është themeluar nga z Giuliano Magni 50 vitë më parë në Prato, Itali, në vitin 1962.

Kur flasim për dyshekë, z. Magni shfaqet në rolin e "babait" për disa dimensione. Ai është babai i një prej kompanive më të mëdha evropiane të dyshekëve gjithashtu patentë botërore për paketimin e dyshekëve me ndihmën e vakumit dhe e fundit por jo edhe më pak e rëndësishme ai ështe babai i një familjeje i cili së bashku me të afërmit te tij e udhëheqin këtë biznes.

Magniflex arriti në Shkup

Thelbi i Magniflex-it është që të mbajë vlerat e vërteta të miqësisë, dashurisë dhe komunikimit me klientët, ashtu si një familje.

Prandaj, zgjedhni për veten tuaj dhe për shtëpinë tuaj Magniflex-in.

Besoni produktit të krijuar me ndjenja, zemër dhe pasion!

Sot kompania Magniflex ka nën menaxhimin e vet edhe tre nënkompani. Edhe pse sot Magniflex është një kompani e madhe, me fabrikë e cila është e vendosur në një sipërfaqe prej 33.000 m2 dhe një kapacitet prodhues prej 10.000 dyshekë në ditë, por në thelb ai është një biznes familjar.

Biznesi familjar e bën këtë kompani të trajtojë klientët ,produktet detajet,komfortin,dizajnin dhe kualitetin në të njëjtën mënyrë si kujdeset njeriu për familjen e tij.

Magniflex arriti në Tetovë

Pse për më shumë se 35 milionë njerëz në mbarë botën flejnë në dyshekë Magniflex?

50 vite pervojë

100% te prodhuar në Itali

Çertifikatë për kualitet

E pranishme në më tepër se 80 tregje ndërkombetare

Gamë e gjërë e dyshekëve,jastuqeve dhe aksesorëve

Kërkim dhe zhvillim I vazhdueshëm I produketeve për gjumë

Materiale innovative dhe risi

Eko-miqësor

Kualitet i çertifikuar dhe e njohur në mbarë botën

Produktet Magniflex posedojnë të gjitha çertifikatat e cilësisë më të lartë, të cilat garantojnë shëndetin tuaj dhe kujdesen për natyrën.

LGA

Çertifikata LGA garanton qëndrueshmëri të meterijaleve të përdorura

AJA dhe UKAS

Standardet e prodhimi dhe sistemi i përpunimit që përdoret nga Magniflex është në përputhje me rregullat e organeve ndërkombëtare për cilësinë UKAS dhe AJA.

OEKO TEX

OEKO TEX (klasi më i lartë) Çertifikata garanton përdorimin e substancave jotoksike apo ndonjë substance të dëmshme për njerëzit dhe mjedisin, gjatë zhvillimit të produkteve.

BS EN ISO9001:2008

Magniflex vlerësimi i këtyre standardeve të cilët sigurojnë cilësinë e produkteve dhe shërbimeve të kompanisë.

CFR1633, FIRA, TB603

Çertifikata rezistente Ogno siguron se produktet tona janë në përputhje me rregullat për mbrojtjen e të drejtave të konsumatorëve.

EC

EC deklarata e konfirmuar , ofron ndihmesë mjekësore:
E ofruar me këshilë mjeksore. MD siguron konsumatorët me deformime të rënda fizike dhe dëmtime të kërkojnë revokimin e detyrimeve tatimore në shumën e këtij produkti * (Rregullorja Evropian)

Universiteti i Firencës

Hulumtime dhe studime në ergonomi janë kryer në bashkëpunim me universitetet më të mira në Bolonjë, Itali

GOTS

Gots (standardet globale të tekstilit organik) të ofruar nga Instituti për Çertifikim Etik dhe Mjedisit siguron që të gjitha materialet tekstile të përdorura në koleksionin Toscana janë bërë me materialet 100%, organike për mbrojtje maksimale të individëve dhe mjedisin ku ata jetojnë.

IMCI

Çertifikatë më e lartë e cilësisë, e krijuar ekskuzivisht vetëm në Itali.Dizajni, mjeshtëria dhe materialet e përdorura janë italiane.
100% produkt Italian.

Magniflex i do sportet

Gianluigi "Gigi" Buffon - futbollist, kapiteni i kombëtares italiane të futbollit.

Datëlindja: 28.01.1978 (39 vjeçar)

Vendlindja: Toscana, Italy

Nacionaliteti: Italian

Pozicioni: Portier1x Kupa e Botës
8x Shampion i Italisë
4x Kupën e Italisë
6x Super Kupa e Italisë
1x Kupa e UEFA
1x Kampionati Europian U-21
Gigi Buffon, atlet, kampion, kapiteni, burrë, baba.

Njeri.

Pa marrë parasysh se sa shumë suksese personi arrin në jetë, pa marrë parasysh çfarë popullariteti fiton dhe pa marrë parasysh se si ai e përdor kohën e tij - në fund të ditës ai kthehet në shtëpi për të gjetur paqen dhe çlodhjen.

Gigi Buffon në fund të ditës është një njeri i zakonshëm i cili, si gjithë të tjerët, është i domosdoshëm të bëjë gjumë të shëndetshëm dhe çlodhës për të mbushur bateritë dhe të jetë i përgatitur për sfidat e së nesërmes; të nesërmen i cili do të jetë përsëri ... futbollist, kampion kapiten, burr, dhe baba...

Gigi Buffon zgjodhi dyshekun kampion! Ai zgjodhi Magniflex për mbretërinë e tij intime në shtëpi.

Sepse vetëm në shtëpi mund të gjendet luksi i jetesës së rehatshme dhe ngrohtësisë familjare, Gigi Buffon i beson produktit të krijuar me ndjenjë,zemër dhe pasion!

Video arkivi

Partnerët

Për ne, klientët tanë janë më të rëndësishëm. Magniflex vazhdimisht punon në zgjerimin e rrjetit të shitjes në të gjithë Maqedoninë, në mënyrë që produktet tona të jenë në dispozicion për të gjithë të interesuarit.

Salloni për mobilje Qyteti Adresa Kontakti
Doma Mebel Shkup rr.Gjorçe Petrov nr.94а tel: 02/20 36 900
Е-mail: info@domamebel.com.mk
domamebel@t-home.mk
Doma Mebel Shkup rr.Ognjan Prica nr.1 tel. 02/3 215 766
Е-mail: info@domamebel.com.mk
domamebel@t-home.mk
Domitalija Shkup rr.Mito Haxhivasilev-Jasmin nr.50 tel: 02/3 290 017
Е-mail:
info@domitalia.mk
Montenegro Shkup rr.Ognjan Prica nr.1 tel: 02/3 214 002
Е-mail: montenegromebel@gmail.com
Jumis Llakshir Shkup rr.Bulevardi Sërbia nr.25 tel: 02 5 118 988,078 24 77 24
Е-mail: info@jumisluxury.mk
Art Mebel Shkup Bulevardi Bosnja dhe Hercegovina pa numër tel: 02 511 1585, 076 361 317
Е-mail: info@dispositivo.mk
Dam-Kom Гостивар rr.B.Ginoski nr.157 tel: 042 213 502, 042 211 615
Е-mail: contact@dam-com.com
Birgi Azh Струмица rr.Kliment Ohridski pa numër tel: 034 326 655, 070 214667
E-mail: birgiaz@live.com
Lektus Grup Shkup rr.Ognjan Prica nr.1/4, lоk. 6 tel: 02 614 5300
E-mail: contact@lectusgroup.com