Piuma Rolloboules

E mbushur me top ate vegjël të silikonit të cilat e bëjnë atë tepër të lehtë.


Pse ta zgjidhni?

  • Mbushur me topa të vegjël pambuku që e bëjnë atë tepër të lehtë.
  • Mbështjellësi i përbërë nga 100% pambuku të bardhë. Prekje e këndshme me fuqinë për të thithur lagështinë kur ju djersiteni.
  • Përbërja e mbushur siguron që lehtë të ndryshojë formën dhe të marrë modelin e dëshiruar.
  • Topat e pambukut sigurojë një shpërndarje të duhur të peshës në qafë dhe në kokë.

çmimi:

50 x 80cm - 2.600

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Rolloboules - Kombinimi i lehtë dhe i thjeshtë i mbështjellësit nga pambuku si dhe e mbushur me topa pambuku. Jastëku nuk humb formën e saj dhe i jep mbështetjen e duhur qafës dhe kokës.

E shkëlqyeshme për ata që preferojnë të flejnë në një jastëk të ulët.

E përshtatshme për të gjitha pozitat e gjumit.