Piuma Duvet Doca

Mbushur me një kombinim të puplave te trashë dhe të hollë që e bëjnë atë jashtëzakonisht të butë dhe të ndjeshëm.


Pse ta zgjidhni?

  • Mbushur me një kombinim të puplave te trashë dhe të hollë që e bëjnë atë jashtëzakonisht të butë dhe të ndjeshëm.
  • Mbështjellës i përbërë nga 100% pambuk të bardhë. Prekje e këndshme me fuqinë për të thithur lagështinë kur djersiteni.
  • Përbërja e mbushur e jastëkut mundëson lehtë të ndryshojë formën dhe modelin e dëshiruar.
  • Puplat kanë prona termo - rregullatore dhe sigurojnë klimë optimale midis fytyrës, qafës dhe jastëkut.

çmimi:

50 x 80cm - 5.990

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Duvet Doka - Elegante, e butë me një pamje tradicionale. Mbushur me 100% pupla natyrale të patës ku 80% të puplave të vogla e bëjnë të butë 20% të puplave të mëdha që i japin forcë dhe mbështetje në qafë dhe në kokë.

E shkëlqyeshme për ata që preferojnë të flejnë në një jastëk të ulët.

E përshtatshme për të gjitha pozitat e gjumit.