Piuma 100% Piuma

Mbushur me 100% pupla prej patës që i japin fortësi dhe butësi në të njejtën kohë.


Pse ta zgjidhni?

  • Mbushur me 100% pupla prej patës që i japin fortësi dhe butësi në të njejtën kohë.
  • Mbështjellësi i përbërë nga 100% pambuku i bardhë. E këndshme për prejke me fuqinë për të thithur lagështinë nga djersitja.
  • Përbërja e mbushjes mundëson lehtë të ndryshojë formën dhe të merr modelin tuaj të dëshiruar.
  • Pendët kanë termo - rregullatorë dhe siguron klimë optimale midis fytyrë, qafës dhe jastëkut.

çmimi:

50 x 80cm - 2.700

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Piuma - 100% pendë – jastëku i motshëm i mbushur me pupla kthehet përsëri në dhomën tuaj  të gjumit. Mbushur me 100% pupla natyre të patës që ofrojnë forcën dhe mbështetjen për qafën kokën. Puplat janë një termo rregullator të natyrshëm dhe nuk lejojnë ndryshimet e shpejta në temperaturën e jastëkut nga ndryshimit të kushteve ne ambientin tuaj.

E përshtatshme për të gjitha pozitat e gjumit.