Outlast Wave

Forma e valëzuar i jep mbështetje qafës dhe merr peshën e kokës, duke ofruar zgjidhje të dyfishtë për rehati.


Pse ta zgjidhni?

  • Memoform Magnifoam shkuma merr formën e përshtatur në përputhje me peshën e qafës dhe kokës, duke ofruar mbështetje të përsosur dhe relaksim të muskujve.
  • Mbështjellësi i përbërë nga pëlhura që i përgjigjet temperaturës trupore 36,6 gradë dhe kontrollon temperaturën e lartë të fytyrës dhe qafës.
  • Sistemi Airyform lejon qarkullim më të madh të ajrit.
  • Formë e valëzuar mbështet qafën dhe merr peshën e kokës, duke ofruar zgjidhje të dyfishtë për rehati.

çmimi:

60 x 43 x 10/11cm - 4.990

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
The Wave - Kombinimi i formës ergonomike në pjesën e sipërme të këtij jastëku, me formën standarde në pjesën e poshtme, e bën The Wave mbështetës i pakrahasueshëm për qafën dhe kokën. Forma e valëzuar është më e theksuar në njërën anë, që  në mënyrë të përkryer merr peshën e kokës, kështu që në këtë  mënyrë shmangen pasojat negative si një qafë e bllokuar.

Ky model përbëhet nga shkuma Memoform Magnifoam, sistemi Airyform lejon që ajri të qarkullojë nëpër jastëk, me çdo lëvizje të kokës dhe mundëson lëkurës të qëndrojë e shëndetshme dhe e freskët.

Teknologjia revolucionare OUTLAST nuk lejon temperaturën e trupit të ngrihen mbi atë optimale dhe të vijë  deri në djersitje, në të njejtën kohë siguron freski dhe ndjenjë të bujshme.