Outlast Standard

Forma tradicionale e përmbajtes së sapunit e pëlqyer nga shumica e njerzve.


Pse ta zgjidhni?

  • Memoform Magnifoam shkuma merr formën dhe përshtatet në përputhje me peshën e qafës dhe kokës, duke ofruar mbështetje të përsosur dhe relaksim të muskujve.
  • Mbështjellësi bërë nga pëlhurë të vazhdoj që i përgjigjet 36,6 gradë dhe ethe aktualisht konsumojnë të fytyrës dhe qafës.
  • Përmbajtja Airyform lejon qarkullim më të madh të ajrit.
  • Forma tradicionale me përmbajtës të sapunit.

çmimi:

72 x 42 x 12cm - 5.100
72 x 42 x 15cm - 5.800

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Outlast Standard - gërshetim i përsosur i formës tradicionale dhe modeli më i  mire i jastëkut, e kombinuar me shkumën e kujtesës, mbështjellës me teknologji unike dhe revolucionare jep ndjenjë të freskët dhe të bujshme.

Ky model i thjeshtë dhe elegant përbëhet prej shkumës Memoform Magnifoam, sistemi Airyform lejon që ajri të qarkullojë nëpër jastëk, me çdo lëvizje të kokës dhe i mundëson lëkurës të qëndrojë e shëndetshme dhe e freskët.

Teknologjia revulucionare OUTLAST nuk lejon temperaturën e trupit të ngrihen mbi atë optimalen dhe  të vjen deri në  djersitje, duke shmangur efekte e padëshiruara si ngurtësia në qafë.