Outlast Orthomassage

Përpunim unik me forma të vogla piramidale që kanë efektin e masazhit dhe përmirësimin e qarkullimit të gjakut në fytyrë dhe kokë.


Pse ta zgjidhni?

  • Përpunim unik me forma të vogla piramidale të cilat kanë efektin e masazhit dhe e përmirësojnë qarkullimin e fytyrës dhe kokës
  • Shkuma Memoform Magnifoam formohet dhe përshtatet sipas peshës së qafës dhe kokës, duke ofruar mbështetje të përkryer dhe çlirimin e muskujve.
  • Mbulesa është e përpunuar nga pëlhura OUTLAST e cila reagon në 36,6 gradë Celsius dhe momentalisht e tërheq temperaturën e rritur trupore në fytyrë dhe në qafë

çmimi:

70 x 39 x 11cm - 4.900

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Orthomassage - Asnjë material tjetër nuk është në gjendje për të marrë formës si ajo që bën Memoform Magnifoam, dhe dëshmi për këtë është jastëku Orthomassage.

Kjo formë inovative, përveç se ofron mbështetje të përsosur për qafën dhe supet gjithashtu  shërben si masazher i kokës dhe fytyrës, në sajë të piramidës pjesët e spikatura janë të vendosur në qendër të saj.

Sistemi Airyform lejon që ajri të qarkullojë nëpër jastëk, me çdo lëvizje të kokës dhe i mundëson lëkurës të qëndrojë e shëndetshme dhe e freskët.