Neck Roll

Перничето со форма на цилиндар е одлична поддршка за вратот, колениците и останатите зглобови на телото. Ја подобрува крвната циркулација и ги релаксира мускулите.


çmimi:

10 x 50 x 10 cm - 3.100

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.