Neck Roll


çmimi:

10 x 50 x 10cm - 3.100

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


Jastëk  në formë  cilindri, mbështetje e shkëlqyer për qafën, gjunjët dhe nyjet tjera të trupit. Përmirëson qarkullimin e gjakut dhe relakson muskujt. Mbështjellësi i përbërë nga 100% pambuk organik e çertifikuar sipas standardeve GOTS.