Memorabile
10
GARANCION
VITE

Ndjenja e vërtetë e masazhit që relakson


Pse ta zgjidhni?

  • Mbështjellëse të mbushur me Memoform Magnifoam shkuma e kujtesës e patentuar që përshtatet me tempemreaturën dhe shtypjen e trupit tuaj.
  • Shtresa Eliosoft ofron zonë për mbështetje të duhur të skeletit dhe vepron si një masazhues për shkak të formave të shtypura piramidale të shkumës.
  • Shtresa Elioform ofron mbështetjen e duhur ortopedike për shpinën dhe me butësi e mban trupin në pozicionin e tij natyror.
  • Këllëfi i bërë nga pëlhura e mëndafshit, i shkëlqyeshme për ta prekur, lehtë nxiret dhe mund të lahet.

Si është bërë?Gjatësia: 22cm
  1. Këllëf i bërë nga pëlhurë mëndafshi, prekje e shkëlqyeshme
  2. E mbushur me Memoform Magnifoam shkuma e kujtesës e patentuar prej 2 cm
  3. Super e butë për rehati dhe komfort shtesë
  4. Eliosoft bërthamë, e prerë në 5 zonat për mbështetje nga 5cm
  5. Elioform shtresë e fortë ortopedike prej 15 cm

Rekomandohet për të gjithë ata që pjesën më të madhe të ditës e kalojnë në zyra, dhe kanë aktivitet të pamjaftueshëm fizik

Niveli i komfortit
E fortë
Mesatarisht e fortë
Mesatarisht e butë
E butë
Super e butë
Dimensionet 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Çmimi 31.900 42.500 49.500 56.700 63.700 70.800 78.700

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


Memorabile – ky dyshek  takon në kategorinë dyshekëve mesatarisht të fortë dhe si përbërës sekret ka  Magnifoam shkumën, sekreti i vërtetë i Magniflex, ku ju jeni të garantuar për  mbështetje anatomike për relaksim të plotë të muskujve dhe qarkullimin e duhur.

Pjesa ortopedike e dyshekut  e përbërë nga  bërthama Eliosoft dhe Elioform është prerë në mënyrë precize, duke siguruar mbështetje të balansuar të  trupit në pesë zona.

Tipari kryesor i këtij dyshekut është  shtresa  me pjesët piramidale  të cilët kanë rolin e masazherit. E njejta pengon disa pika dhe ndjek lëvizjet tuaja gjatë  natës vazhdimisht duke u dhënë ndjenjë relaksuese.