Magnistretch
12
GARANCION
VITE

Mekanizëm profesional për atletët profesionistë


Pse ta zgjidhni?

  • Besnik ndaj historisë së saj, Magniflex shkoi një hap më tej në teknologjinë inovative për të shërbyer për një gjumë të mirë dhe mirëqenien tuaj të përgjithshme.
  • Fal testeve të shumta dhe hulumtimeve egronomike të realizuara me ndihmën e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike në Zaragoza, Magniflex krijojë një dyshek që natën shtrin pjesën e shpinës, mjedisit dhe unazat e qafës si dhe këmbët. Kështu trupi është i relaksuar, muskujt e çlodhur dhe dhimbja zhduket.
  • MAGNISTRETCH është e përkryer për të gjithë ata që kanë një punë stresuese, punë në zyrë përpara kompjuterit , dhimbje të shpinës dhe veçanërisht është e dobishme për atletët.
  • Pushimi e cila fillon me një masazh të këndshëm, gjumë të shëndetshëm që ju mbush plot energji dhe zgjoheni pa dhimbje – atë mund ta bëjë vetëm MAGNISTRETCH.

Si është bërë?Gjatësia: 25cm
  1. Këllëf i bërë prej mëndafshi të pëlhurës që vepron si një termo rregullator
  2. E mbushur me shkumën e patentuar të kujtesës
  3. Eliosoft shtresa për shtrirje 2 cm
  4. Elioform shtresë për shtrirje 8,5cm
  5. Elioform shtresë 8,5sm

E rekomanduar për njerëzit aktiv, atletët dhe të gjithë ata që kanë nevojë për një masazh pas një dite të lodhshme

Niveli i komfortit
E fortë
Mesatarisht e fortë
Mesatarisht e butë
E butë
Super e butë
Dimensionet 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Çmimi 78.000 104.000 115.700 130.000 146.000 161.000 169.000

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


Magnistretch - teknologjia unike e këtij dysheku përdor presionin dhe peshën e trupit tuaj, me zona mbështetëse të patentuar që lëvizin në drejtime të kundërta.

Kjo lëvizje butësisht e shtrin  mbrapa shpinën dhe kurizin e cila e rrit hapësirën në mes unazave, disqet lirohen nga presioni dhe rigjallërohen gjatë natës ndërsa qarkullimi  I gjakut realizohet pa ndërprerje.

Makinë e përsosur për shtrirje.

Magnistretch është model I përsosur i një dysheku I dizajnuar për zgjatjen e  shpinës tuaj, t’i relaksojë muskujt tuaj dhe për të zvogëluar presionin në enët e gjakut.

Kështu që ju do të zgjoheni çlodhur, vital dhe energjetik

* Ëndërr e shëndoshë

Ky model i dyshekut siguron përfitime afatgjate për dhimbje të shpinës, redukton tkurrjen e muskujve dhe parandalon ngjeshjen e unazave kurrizore.

Në një kohë të shkurtër ju do të ndjeni në reduktimin e dhimbjeve të shpinës, lehtësimin nga tensioni në qafe dhe lirim të muskujve.