Magnigel Wave

Forma e valëzuar jep mbështetje për qafën dhe merr peshën e kokës duke ofruar zgjidhje të dyfishtë për rehati.


Pse ta zgjidhni?

  • Magnigel shkuma është një material inovativ që është jashtëzakonisht i butë,i freskët dhe lejon qarkullimit e ajrit.
  • Mbështjellësi përbëhet nga një pëlhurë e veçantë Magniflex, e cila është e këndshme për ta prekur. Pëlhura Magniflex është e projektuar posaçërisht për thithjen e lartë të lagështisë dhe është i qendrueshëm ndaj dëmtimeve. Wave jastëku ka një formë të valëzuar veçmas merr peshën e qafës dhe të kokës.

çmimi:

67 x 42 x 8/10/12cm - 5.000

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Magnigel Ëave - forma specifike ergonomike, e kombinuar me shkumën inovative Magnigel e bëjnë këtë jastëk unik dhe të pazëvendësueshëm.

Forma e valëzuar është më e theksuar në njërën anë, e cila në njërën anë  merr në mënyrë  të përkryer peshën e kokës, që të shmangen pasojat negative si që është qafa e bllokuar.

Mbështjellësi i këtij jastëku përbëhet nga një pëlhurë e veçantë mëndafshi, e cila është e butë për të prekur dhe jashtëzakonisht e qëndrueshme. I njejti, lehtësisht mund të del dhe të lahet.