Magnigel Standard

Forma tradicionale e përmbajtjes së sapunit, e pëlqyeshme nga shumica e njerëzve.


Pse ta zgjidhni?

  • Magnigel shkuma është një material inovativ që është jashtëzakonisht i butë, i freskët dhe lejon qarkullimin e ajrit.
  • Mbështjellësi përbëhet nga një pëlhura e veçantë Magniflex, e cila është e këndshme për ta prekur.
  • Pëlhura Magniflex është projektuar posaçërisht për thithjen e lagështisë dhe është rezistent ndaj dëmtimeve të jashtme.
  • Jastëku Standard ka ruajtur formën tradicionale të përmbajtes së sapunit.

çmimi:

72 x 42 x 12cm - 5.300
72 x 42 x 15cm - 5.990

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Magnigel Standard - E vetmja gjë në këtë jastëk është  përmbajtja dhe forma e saj tradicionale e  përmbajtes së sapunit.

Përndryshe, pjesa e brendshme përbëhet nga materiale të gjeneratës së fundit dhe materialeve të reja që kanë fuqi të pabesueshme për  disperzimin e temperaturave  në sipërfaqe, duke lënë vendin ku pushoni gjithmonë të jetë i thatë dhe i freskët.

Magnigel Standard është një jastëk që ofron mbështetje të shkëlqyer në supe, qafë dhe në kokë.

Mbështjellësi i jastëkut përbëhet nga një pëlhurë e veçantë mëndafshi, e cila është e butë në të prekur dhe jashtëzakonisht e qëndrueshme. e njejta, lehtë mund të nxirret dhe të lahet.