Magnigel Dual
12
GARANCION
VITE

Kënaqësi e ftohtë edhe gjatë ditëve më të ngrohta


Pse ta zgjidhni?

 • Dyshek i dyanshëm: me anë të butë dhe të fortë, me mundësi për tre nivele të ndryshme të mbështetjes
 • Shtresa Magnigel është e butë, e freskët dhe ka aftësi të jashtëzakonshme për të “Marrë ajër”. Njëkohësisht i jep mbështetje të gjithë trupit si edhe komoditet të parezistueshëm
 • Shkuma e patentuar Memoform Magnifoam i ofron komoditet shtesë boshtit kurrizor dhe të gjithë masës muskulore
 • Shtresa Elioform i jep mbështetje të fortë të gjithë trupit, por nuk gjeneron kompresion
 • Mbulesa e përpunuar nga pëlhura viskoze, e mrekullueshme në prekje e cila hiqet dhe lahet lehtë

Si është bërë?Gjatësia: 23cm
 1. Mbulesa e përpunuar nga pëlhura viskozë e cila e ndihmon efektin e freskisë
 2. Shtresë prej shkumës Magnigel e cila e shpërndan nxehtësinë deri në 1 cm
 3. Mbushje Memoform magnifoam me memori shkumë të patentuar prej 1 cm
 4. Mbushje super të butë për komoditet plotësues
 5. Shtresë nga sfungjeri Magnigel e cila e shpërndan nxehtësinë deri në 1 cm
 6. Shtresë nga memori shkuma e patentuar Memoform magnifoam 2 cm
 7. Shtresë Elioform 14 cm

rekomandohet për partnerë me nevoja të ndryshme, për sportistë dhe njerëz të cilët kanë probleme me djersitjen gjatë natës

Niveli i komfortit
E fortë
Mesatarisht e fortë
Mesatarisht e butë
E butë
Super e butë
Dimensionet 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Çmimi 43.100 58.000 64.000 72.000 79.900 88.200 92.500

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


Magnigel Dual është model për dyshek të përpunuar sipas teknologjisë më të re, inovative për freskim.

Shkuma MAGNIGEL ka strukturë unike, e cila duke iu falënderuar dendësisë së saj ka aftësi ta marrë temperaturën e rritur trupore dhe ta shpërndajë nëpër të gjithë sipërfaqen në të cilën qëndroni shtrirë, duke siguruar mikro klimë konstante dhe ndjesinë e freskisë dhe thatësisë derisa flini.

Shtresa Elioform e cila i jep njëherëshedhe mbështetje ortopedike edhe anatomike gjithë trupit, në kombinim me shtresën e memori shkumëstë patentuar Magnifoam dhe shkumës revolucionare Magnigel, e bëjnë këtë dyshek unik dhe të vetmin në treg.

Provoni dyshekun i cili jep freski, komoditet dhe cilësi të pakrahasueshme.