Magnigel Double Support

Перница со две различни страни во комбинација од патентираната Memoform Magnifoam пена од едната и Magnigel пена од другата страна


Pse ta zgjidhni?

  • Double Support Standard është një jastëk me dy anë të ndryshme , kombinimi i shkumës së patentuar Memoform Magnifoam e cila merr formë dhe përshtatet në përputhje me peshën e qafës dhe kokës, duke ofruar mbështetje të përsosur dhe relaksim të muskujve nga njëra anë dhe nga ana tjetër shkuma inovative Magnigel - një material që është shumë i butë, i freskët dhe lejon qarkullimin e ajrit.
  • Mbështejllsja përbëhet nga pëlhura Magniflex, e cila është projektuar posaçërisht me një fuqi të lartë për thithjen e lagështisë dhe është ndaj dëmtimeve të jashtme.
  • Double Support Standard jastëku ruan formën tradicionale të sapunit.

çmimi:

72 x 42 x 14cm - 6.500

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.
Double Support Standard - Me blerjen e këtij jastëku ju merrni një jastëk me  dy karakteristika të ndryshme.

Kombinimi unik i materialeve të përdorura në prodhimin e tij jep veti unike të tilla si jastëk veror dhe dimëror pra jastëk i dyanshëm si dhe  në të njejtën kohë anën e fortë dhe të butë.

E gjitha qe ju duhet të bëni është të ktheni jastëkun dhe të gëzoni komoditetin e Memoform Magnifoam shkumës në njërën anë dhe të ndjeni mbështetjen dhe freskinë e shkumës Magnigel në anën tjetër.

Dyfishoni rehatin dhe kënaqësinë!