Magni
10
GARANCION
VITE

I fortë por me konroll të butë për një gjumë të shëndetshëm


Pse ta zgjidhni?

  • Dyshek i dyanshëm: i butë dhe fortësi anësore - mbështetje anatomike dhe ortopedike.
  • Pjesa e butë është përbërë nga shkuma e kujtesës e patentuar Memoform Magnifoam që përshtatet me tempemreaturën dhe shtypjen e trupit tuaj.
  • Shtresa Elioform siguron mbështetje të fortë të trupit, por nuk gjenerojnë ngjeshje.
  • Këllëfi i përbërë nga fije mëndafshi, e kombinuar me fibër druri, prekje e shkëlqyeshme.

Si është bërë?


Gjatësia: 23cm
  1. Këllëf i përbërë nga viskoza në kombinim me fibra druri
  2. E mbushur me Magnifoam Memoform shkumën e kujtesës
  3. Super e butë dhe e mbushur për rehati shtesë
  4. Bërthamë Elioform 18cm

E rekomanduar për ata që preferojnë një mbështetje të fortë, porqë nuk duan të heqin dorë nga përfitimet e shkumës së kujtesës

Niveli i komfortit
E fortë
Mesatarisht e fortë
Mesatarisht e butë
E butë
Super e butë
Dimensionet 90 x 200 120 x 200 140 x 200 160 x 200 180 x 200 200 x 200 200 x 220
Çmimi 27.300 35.900 41.800 48.200 54.500 58.700 63.300

* çmimet janë të përfshirë me TVSH.


Magni 9 - është një për ata që preferojnë një mbështetje të fortë, por që nuk duan të heqin dorë  nga përfitimet e shkumës së kujtesës Magnifoam.

Shtresa e tij përbërë nga  shkuma Elioform ka karakteristika të shkëlqyera ortopedike dhe jep  mbështetjen e duhur dhe të  natyrshme për shpinë tuaj dhe shkuma e kujtesës  Magnifoam siguron masë anatomike  për mbështetje të muskujve.

Super e butë megjithatë, është këtu për të plotësuar rehatinë dhe kënaqësinë tuaj.

Sipërfaqja e dyshekut është e veshur me pëlhurë mëndafshi është bërë në kombinim me fibra druri, ajo është e shkëlqyeshme për të prekur dhe ka aftësinë për të thithur lagështinë nga sipërfaqja e dyshekut duke krijuar një klimë të mrekullueshme për gjum.